Recipes

Als ik de tijd heb, vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. Een nieuw recept uitproberen of juist iets maken wat de vorige keer heel goed gelukt was. Ik vind het allebei even leuk. Of het nou bakken of gewoon koken is, ik probeer er iedere keer mijn eigen vleugje aan toe te voegen.

Met een nieuwe levensstijl, kan het natuurlijk niet dat ik iedere week bakkend in de keuken sta. Dus haal ik tegenwoordig grotendeels mijn vreugde uit koken. Maar als ik dan eens iets ga bakken, dan wordt het of iets héél erg ongezonds of ik probeer er juist een gezonde vleug aan toe te voegen.

Eten is een belangrijk deel in mijn leven. Vaak kan ik er geen genoeg van krijgen, in sommige gevallen gaat de tijd zo gewoon sneller voorbij. Als ik lekker in mijn vel zit, pak ik ook eerder wat gezonds dan wanneer dat niet zo is. Mijn humeur bepaalt gigantisch wat ik eet. Vandaar dat een klein plekje om mijn site besteed moet worden aan eten. In de tabbladen hierboven kun je switchen tussen lekkernijen en de hoofdmaaltijd.

Veel eet plezier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s