Wie ben ik?

Welkom lieve iedereen,

Met een lengte van 1 meter 52 wandel ik als twintigjarige door het leven. Met mijn “bos” blonde krullen en de grote energie die mij vergezelt, ziet niemand mij ondanks de lengte over het hoofd. Zeker niet wanneer mensen mij horen praten, met de meest blonde uitspraken ooit. Zoals dat wij mensen niet alleen door onze mond ademen, maar ook door onze oren. Natuurlijk niet de domste uitspraak ooit zul je denken, nou wel als je een tweedejaars Biomedische Technologie studente bent. Ik doe mijzelf echt een eer aan kun je zeggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De energie uit zich meestal in een hoop geklets, maar ik steek het ook graag in zwemmen (vooral dat zwemmen waar je mensen mag redden), lekker dansen op muziek of winkelen en zelfs hardlopen mag mijn energie hebben.

Je kan het dan misschien wel raden, maar ik vind dan ook gigantisch veel dingen leuk. Van een nieuwe outfit bij elkaar scoren, tot bezig zijn met beauty en gezond leven. Zelfs stamcellen vind ik reuze interessant. Ik probeer drie keer per week een berichtje te plaatsen, maar vergeef mij als dit soms niet lukt. Mijn studie gaat toch voor, want ooit zal ik de Nobelprijs in ontvangst mogen nemen voor het ontwikkelen van een medicijn voor kanker. De nieuwe berichten zullen verschijnen op zondag, dinsdag en donderdag waarbij tussendoor natuurlijk ook berichtjes kunnen verschijnen als iets mijn interesse heeft opgewekt.

cropped-p4051299.jpg

Hopelijk zie ik je vaker en ik zal het leuk vinden als je reageert. Samen over iets praten is toch veel gezelliger dan in je eentje!

*Zwaai, zwaai*,        Karlijn

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s