Geplaatst in Mijn Strijd, Mijn Verhaal

Mijn Strijd | Te weinig?

Holy moly, wat ging vorige week uiteindelijk toch snel voorbij. Ik was eerst bang dat het een eeuwigheid ging duren, maar hemeltje lief, voor ik het wist was het vrijdag. Niet dat ik blij was dat het weekend er was, maar dat HET weekend er was.

Ik vind het heerlijk hoor, hier in Nijmegen, maar stiekem mistte ik de rumoerigheid van Enschede wel een beetje. Gelukkig wist Karlijn anderhalve maand geleden al dat ze het de eerste maand extra moeilijk ging krijgen, dus besloot ze zich in te schrijven om op verenigingsweekend met, hoe kan het ook anders, haar zwemvereniging te gaan.

DSC_0016

Het weekend vond plaats in een scoutingclub in Beverwijk, met natuurlijk ook veel sportieve onderdelen, want het is nou eenmaal een zwemvereniging, was drank en veel eten ook van de partij. Ik heb me gigantisch vermaakt, veel spierpijn overgehouden van het Bounzen en lasergamen, genoten van het strand, maar natuurlijk ook veel te weinig geslapen. Je raad dus al dat ik gisteren, bij terugkomst, gelijk in slaap ben gevallen.

Hoe dan ook, ondanks dat het weekend niet helemaal gezond was, heb ik het volgens mij wel gecompenseerd met voedsel/beweging.

Dus, dat terzijde, heb ik vorige week nog eens een blik geworpen op mijn voedingspatroon. Eerlijk is eerlijk, ik zit nog niet helemaal lekker in een bepaald ritme, ik at te weinig. Veel te weinig achteraf gezien, maar ik had gewoon geen honger. Daarnaast had ik de afgelopen drie weken geen calorieën geteld, maar toen ik het vorige week toch maar eens ging doen, bleek dat ik net aan de 1000 calorieën zat. Er moest dus drastisch verandering in komen, want dit was niet goed. Dus in plaats van dat ik minder ben gaan eten, eet ik nu meer. Wat ik eigenlijk geeneens zo erg vind.

DSC_0018

Wat is dan het plan voor de komende week zul je je afvragen? Nou heel simpel. Ik begin met een lekker yoghurt ontbijt met wat muesli, eet tussendoor een lekker pompoen knäckebröd, dan komt de lunch, twee broodjes met jam + een appel (overduidelijk moet dit nog worden aangepast), dan nog een tussendoortje zoals rijstwafels en eigenlijk ook groente, wat ik eigenlijk nog eventjes moet gaan aanschaffen bedenk ik me nu, dan komt het avondeten en afsluitend een lekker kopje thee. Dit zal me brengen op rond de 1300 – 1500 kcal per dag, genoeg om te kunnen afvallen en gevarieerd en genoeg om mijn stofwisseling op peil te houden, hoop ik.

Mijn volgende weegmomentje is over twee weken, dus eens kijken of dit me naar de 56 kilo gaat brengen, zelfs bij 56,9 ben ik al een blij persoon! Woooo, heb er weer zin in. Nu eventjes mijn spieren rekken en strekken en dan hup mijn bedje in! Fijne maandagavond allemaal 🙂

De foto’s zijn uiteraard niet door mij gemaakt, maar door mijn lieve huisgenootje!

Advertenties

Auteur:

Hoi lieve lezers. Dit ben ik, een klein, blond vrouw. Vol blunders en verhalen. Met een passie voor koken en lifestyle. En dat gaan jullie terug zien in mijn blog. Veel plezier. Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s