Geplaatst in Mijn Strijd

Mijn Strijd | De betere kant

De afgelopen week ging langzaam voorbij. Doordat ik niet mag sporten, kan ik nergens mijn energie kwijt. Daarnaast heeft de pijn in mijn rechterknie ook nog redelijk lang aangehouden, tot gisteren namelijk. Op dit moment lijkt de pijn weg en voel ik dat de rustperiode erg goed is voor mijn knieën, niet voor mijn conditie. Gelukkig ging het eten afgelopen week wel redelijk, er zaten een paar momenten tussen die anders konden, maar voor de rest ging het prima. Helaas ben ik de laatste week wel gigantisch uitgeput. Ik geef daarvoor het niet sporten de schuld, haha.

Hoe dan ook, aankomende week ga ik proberen om veel van mijn koolhydraten te vermijden. De eieren liggen in de koelkast, evenals de kruidenkaas. Morgenochtend nog even wat groente halen voor in mijn omelet, wat kwark/yoghurt en het nodige fruit.

Het belooft een week te worden waarbij ik hoop dat het goed uit gaat pakken, maar de toekomst zal er antwoord op geven.

Advertenties

Auteur:

Hoi lieve lezers. Dit ben ik, een klein, blond vrouw. Vol blunders en verhalen. Met een passie voor koken en lifestyle. En dat gaan jullie terug zien in mijn blog. Veel plezier. Liefs Karlijn

2 gedachten over “Mijn Strijd | De betere kant

  1. Heel frustrerend niet kunnen en mogen sporten door pijn!! . Heb je niet iets anders gezocht om je aandacht op te leggen of je energie in kwijt te kunnen?

    1. Dat heeft helaas allemaal met bewegen te maken, oops. Maar gelukkig vergt mijn studie nu ook behoorlijk veel tijd, dus heb ik tenminste nog wat te doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s