Geplaatst in Mijn Verhaal

Een heerlijk zomergriepje.

Er is niets ergers dan ziek zijn in de zomer. Vooral niet met dit heerlijk, af en toe iets te, warme weer. Helaas heeft mijn lichaam besloten om zich daar niets van aan te trekken en mij gewoon heerlijk de griep gegeven. Nu kan ik een hele waslijst gaan geven met waarom een zomergriep nou zo vervelend is, maar ik zie er graag het positieve van in. Dus vandaar een lijst met de voordelen van een zomergriepje.

  1. Je kan heerlijk buiten liggen in de schaduw en in de zon zonder dat je je schuldig hoeft te voelen dat er nog zoveeeeeel gedaan moet worden. Want tsja, voor de rest kun je toch niet veel doen.
  2. Je mag de grootste hoeveelheid aan waterijsjes eten. Die keelpijn moet toch enigszins bestreden worden.
  3. Je hebt een perfect excuus om na een lange dag buiten een heerlijk verfrissend bad of (douche) te nemen met een menthol of eucalyptus geurtje.
  4. Je gezicht stomen na dat bad is dan ook de prioriteit voordat je je weer neerlegt tot het niets doen. Naast dat je holtes weer helemaal vrij zijn, krijgt je huid er een geweldige oppepper van. Hallo zacht huidje.
  5. Aangezien je verder toch niets kan doen dan liggen en zitten, kun je je nagels een nieuw kleurtje geven om ze daarna perfect te laten drogen.
  6. Om daarna de stapel tijdschriften die je door de drukte niet gelezen hebt eens te laten slinken. Of om eindelijk verder te gaan in je favoriete boek.

Natuurlijk zijn de bijkomende oor en hoofdpijn nooit prettig, maar met dit zomerse weer voel je het net wat minder dan met de winterse kou. Logisch, want het de winter en zomergriep worden ook veroorzaakt door verschillende virussen. 

Hebben jullie ooit de pech van de zomergriep mogen ervaren?

 

Advertenties

Auteur:

Hoi lieve lezers. Dit ben ik, een klein, blond vrouw. Vol blunders en verhalen. Met een passie voor koken en lifestyle. En dat gaan jullie terug zien in mijn blog. Veel plezier. Liefs Karlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s