Geplaatst in Media, Muziek

Engelse Muziek (2) | Maroon 5

Maroon 5 is een band waar ik al jaren “fan” van ben. Sinds het ontdekken van het nummer “Wake Up Call” en “This Is Love”, hebben de mannen een plekje in mijn muziekhart gewonnen. Het is niet dat ik gigantisch kan “fangirlen” over ze, maar ze maken wel muziek wat ik op sommige momenten heerlijk vind om op te zetten. De vorige 2 albums “Hands All Over” en “Overexposed” hebben dan ook een grote indruk op me gemaakt. Het laatste album bevatte een mix van herhalingen van muzieksoorten, maar het maakte het in het algemeen prettig om naar te luisteren. Vooral de stem.

Ik was dan ook dol enthousiast toen ze aankondigde dat deze week een nieuwe nummer van ze kwam. Het nieuwe nummer “Maps”, bevat een combinatie van een hoge zangstem van Adam Levine. Het heeft af en toe wat geschreeuw, wat het niet lekker maakt om naar te luisteren als je wilt ontspannen. Maar het geschreeuw in popnummers is iets waar ik me de laatste tijd erg aan erger. Van het een op andere moment kreeg ik de ingeving dat het eigenlijk geen zang meer was. Ondanks dat, bevat het nummer wel een wisseling van muziekmomenten.

Al met al heeft het nummer me wel benieuwd gemaakt naar het nieuwe album dat gaat komen “V”. Wat vinden jullie van dit nummer? En hadden jullie al eerder van Maroon 5 gehoord.

Advertenties

Auteur:

Hoi lieve lezers. Dit ben ik, een klein, blond vrouw. Vol blunders en verhalen. Met een passie voor koken en lifestyle. En dat gaan jullie terug zien in mijn blog. Veel plezier. Liefs Karlijn

2 gedachten over “Engelse Muziek (2) | Maroon 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s