Geplaatst in Mijn Verhaal

Ik ben eruit.

Toen ik begon met bloggen. Lees zomer 2013. Begon ik in het Engels. Waarom zul je denken. Ik wou mijn Engelse taal verbeteren en ik wou mijn ei kwijt. Zoals dat gezegde dat ze mooi omschrijft. Ik begon een blog omdat ik wou bloggen over natuurlijke producten, kleding, make-up, recepten. Iets wat achteraf eigenlijk heel erg 13 in een dozijn is. Wegens het geweldige feit dat mijn Engelse schrijfvaardigheid miserable is, besloot ik er een stop op te zetten. Toch was ik gehecht geraakt aan het bloggen, het schrijven over mijzelf en wat ik interessant vind. Dus ik besloot een een Nederlands blog te beginnen, de inspiratie was er, de naam was er sneller dan bij die van mijn Engelse blog. Alleen in plaats van het bloggen over beauty gerelateerde artikelen, begon ik te schrijven over nieuws, mezelf en niet over beauty. Ik kwam erachter dat er toch meer in me zat dan een “dom blondje” die alleen maar als een grijze muis de meute achterna ging en wou bloggen over beauty.

Na aanleiding van een artikel van Anieke, begon ik na te denken. Want er mist duidelijk enige structuur in mijn blog. Maar nu ben ik er uit, het word nu een mengeling van beauty(geen plamuur), nieuws, een gezonde levensstijl, en andere dingen die ik interessant vind. Wel zorg dat ik alles zo geordend is, dat er geen vage creatie ontstaat van alle onderwerpen door elkaar heen.

Nu weet ik ook dat bloggen over bloggen not done is. Toch wou ik graag mijn ei kwijt, jullie op de hoogte stellen wat jullie nu kunnen verwachten. Hopelijk vinden jullie het leuk en keert er nu meer rust in mijn hoofd omdat er een structuur is.

Advertenties

Auteur:

Hoi lieve lezers. Dit ben ik, een klein, blond vrouw. Vol blunders en verhalen. Met een passie voor koken en lifestyle. En dat gaan jullie terug zien in mijn blog. Veel plezier. Liefs Karlijn

4 gedachten over “Ik ben eruit.

    1. Het was eigenlijk een stelregel van mijn huisgenoten, haha. Zij waren het erover eens dat wanneer je ging veranderen in je thema, dat het absoluut niet goed was om erover te bloggen. Maar ze het gewoon langzaam te laten zien.
      Knuffel terug!

    1. Dankje! Een blog is in de meeste gevallen toch erg persoonlijk. Het weerspiegelt jezelf. En ik had gewoon het gevoel alsof er nog wat miste. Hoop dat je het leuk vind 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s